Sök Jobb

Vi söker säljare till vår butik Rehband Center i Stockholm
Rehband Center är butiken på Östermalm, som specialiserat sig på hela rörelse - apparaten. Här får människor i alla åldrar hjälp med att hitta produkter som förebygger eller rehabiliterar skador. I syfte att ytterligare förbättra vår service och kundnöjdhet utökar vi vår personalstyrka med ännu en butikssäljare.
 
Din framtida utmaning:
Hos oss ingår du i ett team om tre personer som arbetar i nära samarbete i Rehband Centerbutiken. I rollen ingår att utföra diverse olika butiksgöromål, som exempelvis kundmottagning (både personlig och via telefon), tidsbokning, kassaarbete, fakturering, order och lagerpåfyllnad.

Vårt erbjudande till dig:

Du får ett roligt och varierande arbete med ett brett produktsortiment som syftar till kundens välmående. Butiken är välbesökt och arbetet innebär daglig kontakt med kunder som behöver hjälp och vägledning att hitta rätt produkt som fyller just deras specifika behov. Vi är ett litet och sammansvetsat team där alla bidrar med sitt kunnande och engagemang.
Arbetsuppgifterna är varierande men kundens bästa genomsyrar allt vi gör och det vi det vi ständigt strävar efter att uppnå. För rätt person, baserat på tidigare erfarenhet och kunskap, ges stor möjlighet till utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna styrs av butikens öppettider. Arbete kvällar, helger och röda dagar kan förekomma. Placering i butiken i centrala Stockholm. Du rapporterar till butikschef.
 
Din bakgrund/profil:
Du har godkända betyg från gymnasiet eller motsvarande och har du en eftergymnasial utbildning med inriktning mot handel är det meriterande. Du har erfarenhet av friskvårdsarbete eller någon form av idrottslig bakgrund, antingen som utövare själv eller i andra sammanhang.
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus. Du brinner för försäljning och har en stark drivkraft att nå uppsatta mål. Du presterar bäst i en arbetsmiljö som präglas av ett högt tempo, vilket ställer höga krav på din förmåga att prioritera. Du trivs att arbeta i team samtidigt som du är initiativrik och känner stort ansvar för din egen prestation.
 
Om tjänsten:
Hos oss ingår du i ett team om tre personer som arbetar i nära samarbete i Rehband Centerbutiken. I rollen ingår att utföra diverse olika butiksgöromål, som exempelvis kundmottagning (både personlig och via telefon), tidsbokning, kassaarbete, fakturering, order och lagerpåfyllnad.
 
Hur du ansöker:
Vi emotser din ansökan omgående, rekryteringsarbetet sker löpande. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten eller vill skicka in din ansökan, vänligen kontakta Butikschef Frida Näsström: info@rehbandcenter.se Besök gärna vår hemsida för mer information om vår verksamhet: www.rehbandcenter.se

REHBAND CENTER

Storgatan 14
114 55   Stockholm

Rehband Center

Rehband Center är butiken som specialiserat sig på hela rörelseapparaten. Här får människor i alla åldrar hjälp av medicinskt utbildad personal för att hitta produkter som förebygger eller rehabiliterar skador.